Šta je CrossFit trening?


 CrossFit = intenzivno vežbanje.

Tačnije CrossFit predstavlja izuzetno intenzivno vežbanje koje uključuje nekoliko različitih treninga. Funkcionalni pokreti koji se izvode pod velikim intenzitetom s ciljem da se telo navikne na različite vežbe koje se nadovezuju jedna na drugu sa kratkim pauzama između njih. Zapravo, CrossFit će vas učiniti jačim, eksplozivnijim, i bićete fit u kratkom vremenskom periodu. Ti treninzi su kombinacija kardio vežbi, treninga snage, treninga sa opterećenjima, treninga izdržljivosti i gimnastičkih vežbi.

CrossFit?

Zašto?

Zašto ta fizička aktivnost?

Zašto taj sport?

Šta te privlači?

Šta te dovodi svaki dan na trening?

Koji je to osećaj?

Pored fudbala, košarke, rukometa, tenisa, odbojke i mnogih drugih sportova, CrossFit takođe za mnoge od nas predstavlja nešto u životu.

Nekom predstavlja jedan deo dana, nekom jedan period života, a nekom ceo život.

Svi ti ljudi imaju jednu stvar iza sebe koja je uvek ista, a to je zadovoljstvo u tome što rade.

Svaki ulazak u salu i svaki trening je na svoj način težak i naporan. Kada shvatiš da uživas u tome što radiš, da imaš i pored najtežih trenutaka u treningu, osmeh na licu ili bar da si u sebi srećan i zadovoljan, znaš da ćeš i te najteže treninge pregurati sa zadovoljstvom i da ćeš iz sale izaći mnogo srećan.

E to je suština svega. To je osećaj zadovoljstva.

Uživaj u tome sto radiš, uživaj u svakom trenutku provedenom u sali, uživaj u svakom momentu, uživaj, jer ti si tu zato sto to voliš i to te čini srećnim.

Zato torbu u ruke i pravac na CrossFit trening.

Trener Luka

Коментари

Популарни постови са овог блога

NUTRITIVNA GUSTINA

IMUNITET

SAN