Doviđenja 2020 dobrodošla 2021

 


Nakon dočeka nove godine i par dana odmora pravo je vreme da vam se obratimo pre nego što ponovo zaronimo u svoje obaveze i dnevne aktivnosti. 
Iako možda ne deluje tako ali treba PROSLAVITI GODINU ZA NAMA, PROSLAVITI SVOJE "POBEDE"!

2020. Sve se odjednom promenilo. Ludilo koje niko od nas još nije doživeo. Sigurno niko od nas nije očekivao da će iskusiti ovako nešto u prethodnoj godini.

Lako je sada gledati unazad, posmatrati samo negativne stvari i reći „Hvala Bogu, doviđenja!“ Ono što je teže učiniti jeste prepoznati sve poteškoće sa kojima smo se suočili i ponositi se time kako smo se poneli prema njima.

Mi smo ovu godinu pogledati pravo u oči i suočili se sa njom direktno. Prilagodili smo se. Prevazišli smo probleme. Uradili smo ono što smo mogli sa resursima kojima raspolažemo. A ono što je još bitnije, nismo dozvolili da nas nedaće slome.

Iz dana u dan nismo znali šta će biti drugačije ili hoće li biti ičega uopšte, ali to nas nije sprečilo da uložimo trud i rad. Nismo samo sedeli, čekali i želeli da se stvari vrate u normalu.
Prepoznali smo da imamo priliku za korak napred i da se razvijamo. 
Mi u ekipi CrossFit NS smo doživotni učenici, a ova godina je bila neverovatan učitelj.

ISKORISTITE VAŠA DOSTIGNUĆA DA PODSTAKNETE DALJI NAPREDAK

Kada se osvrnemo na 2020. godinu, nemojmo posmatrati samo negativne stvari. Možemo ih prihvatiti, ali bolje da stavimo proslavu naših ličnih pobeda ispred svega toga. 
Iskoristimo priliku da obratimo pažnju na sve što smo postigli – bilo da su to lični rekordi (PR), usvajanje novih pozitivnih navika, veće prisustvo i posvećenost porodici i prijateljima, ili bilo šta drugo.

2020. godina je bila samo jedna godina u jednom mnogo dužem putovanju. 
Hajde da se nadogradimo u 2021. godini i u nju uđemo sa znanjem da možemo podneti više nego što smo ikad mislili da možemo.

Hvala vam što niste odustali od nas, što ste nastavili da dolazite i nadamo se da ćete nastaviti da dolazite, jer svaki naš napor je usmeren ka vama i namenjem je vama.

POSVETIMO SE ŽIVOTNOM PUTOVANJU ZAJEDNO!!!

Damjan i Milan 💚💚💚

Коментари

Популарни постови са овог блога

NUTRITIVNA GUSTINA

IMUNITET

SAN