Analiza test treninga "Forest Gump"

 ANALIZA TEST TRENINGA

"FOREST GUMP"


3,2,1... SAD!!! Program Progress by CrossFit NS je počeo. Zainteresovanost i želja za napretkom naših članova je na zavidnom nivou. Odziv fenomenalan. Hvala vam ljudi...

Međutim, nakon prvog dana i prvog kondicionog testa i niste baš imali lepe reči za nas, hahahaha... jer ste dali sve od sebe a trening vas je ostavio bez daha. To smo i želeli, da date sve od sebe sada, prođete kroz program u toku narednih 5 nedelja i onda u poslednjoj vidite koliko ste poboljšali sami sebe.

Nastavite tako, slušajte trenere, dolazite redovno, odmarajte dovoljno i rezultati će doći. A da ovo sve ne bi bilo samo priča bez pozadine, pomno ćemo pratiti svaki vaš korak i vršiti njegovu analizu. Stoga, evo i kratak sažetak WOD-a "Forest Gump".


Odnos polova


Sledeći grafik pokazuje procentualni odnos između žena i momaka koji su se oprobali u ovom testu. Naime, na test je došlo 81 muškaraca i 63 žene, što ukupno čini 144 vežbača. I onda kažu CROSSFIT NE PREFERIRAJU ŽENE?! 😁




Rx i Scaled


Odnos između onih koji su trening odradili kako je originalno propisano (Rx) i onih koji su radili modifikovanu verziju treninga (Scaled) izražen u procentima i definisan odvojeno za muškarce, žene i ukupan broj vežbača je prikazan na sledećim graficima.





Vremenska raspodela


Grafik koji sledi prikazuje procentualnu raspodelu naših vežbača na osnovu postignutih rezultata.




Ono što se može videti sa grafika jeste da su muškarci postigli najbolji rezultat, ali sa druge strane mnogo je veći procenat žena (čak 65%) koje su završile trening ispod 20 minuta u odnosu na muškarce (55%). Takođe mnogo je manji procenat žena koje nisu završile trening u roku od 24 minuta u odnosu na muškarce. Još jednom, BRAVO ZA ŽENE!!!

Naredni grafik pokazuje kom procentu naših važbača pripadate ako ste završili trening u odgovarajužem vremenskom intervalu. Na primer, ako ste završili trening između 16. i 18. minuta, pripadate grupi od 27,08% naših vežbača koji mogu da zavšre ovaj trening u ovom opsegu.



Zaključak


NAŠE ŽENE VOLE CROSSFIT!!! 💪 GIRL POWER ! ! !


Sledi test 5 RM Back Squat... Srećno! 

Коментари

Популарни постови са овог блога

NUTRITIVNA GUSTINA

IMUNITET

SAN